intake gesprek - Amigu di oyevar

Een goede start voor je baby

Jij in je kracht, je kindje ook in zijn/haar kracht

Plan je gesprek met Marielle.

Wat nou als je kan moederen vanuit vertrouwen en in verbinding met jezelf en je kindje, op jouw manier. Wat zou dat voor je betekenen als dat gewoon kan.

 

Plan een kennismakingsgesprek met Mariëlle en ontdek welk traject het beste bij jou past. 

 

Je bent een fijne lactatiekundige die de rust en vertrouwen weet (terug) te brengen in situatie waar (ik) de mama even geen raad meer weet.

Myvianca 

Resultaten

Wil je net als andere mama’s?

Over Mariëlle

Een greep uit enkele social media reviews
5/5
Marielle is een heel vriendelijk en fijn persoon. Ze komt bij je thuis voor een consult. Ze neemt de tijd voor je en luistert goed naar je verhaal en vragen over borstvoeding. Ze heeft mij enorm geholpen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Zonder de hulp van Marielle was ik waarschijnlijk gestopt met borstvoeding geven en nu toch weer 4+ maanden and counting! Als je graag borstvoeding wilt geven en het verloopt niet zoals je graag zou willen dan raad ik je ten zeerste aan om de hulp van Marielle in te schakelen.
Eva

Je bent een hele fijne lactatiekundige die de rust en vertrouwen weet (terug) te brengen in de situatie waarbij (ik) de mama even geen raad meer weet. Dankjewel voor alle goede adviezen

Myvianca
Ik ben zeer dankbaar dat ik het advies van een vriendin van mij heb genomen om Marielle te benaderen voor een consult ivm borstvoeding. Marielle is een hele aardige persoon en weet wat ze doet. Tijdens het consult neemt ze echt haar tijd om de situatie goed te begrijpen om haar advies en passende tips te kunnen geven. Daarna blijft ze ook pending over de voortgang en biedt haar hulp / steun waarnodig. Nogmaals bedankt Marielle, jouw hulp heeft mij zeker enorm geholpen met het voeden van mijn babytje🥰❤️
Denise
Mi a eksperensia ku e servisio ta hopi lihé i ta bini te kaminda kubo ta. I ku ora mi manda un app ku kualke pregunta mesora mita haña un kontesta òf un advies. I lokual mi a echt haña bon ta ku despues di mi konsulta ku mi ta haña un app pa chèk kon a sigi kumi ta super great!🤍
Deborah
Marielle heeft me heel goed geholpen. Toen mijn kolf kapot ging en ik met enige haast op zoek was naar een nieuwe heeft ze meteen tijd voor me gemaakt. Ik heb een kolfconsult bij Mariëlle gedaan en uiteindelijk een kolf bij haar gekocht die beter mij me past en het kolven voor mij minder belastend maakt. Ik kan er dus weer even tegenaan! Nogmaals dank Marielle.
Nadat ik tegen wat strubbelingen aanliep wat betreft borstvoeding besloot ik Marielle in te schakelen. De afspraak voor een consult kon direct gemaakt worden. Het consult was erg helpend. Marielle geeft duidelijke praktische informatie en kijkt mee hoe de situatie verbeterd kan worden. Daarnaast is zij rustig, vriendelijk en neemt ze de tijd. Dit laatste is ook erg fijn! Na het consult kreeg ik direct alle informatie in een verslag met daarbij ook handige links naar filmpjes etc. die mij konden helpen. Het verslag is ook erg handig zodat alles nagelezen kan worden. Zeker een aanrader dus, Masha danki!
Naomi
0 +
vrouwen geholpen
0 +
Jaar ervaring
0 +
uur voor IBCLC

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Heb je een vraag die er niet tussen staat? Stuur hem gerust naar info@amigudioyevar.com

Het gesprek is online via zoom. Dus lekker comfortabel vanuit je eigen huis. Na het inplannen krijg je een bevestiging met de zoomlink erbij. Deze kun je vervolgens ook in je agenda zetten.

Het is een kennismaking. Tevens zullen we jouw verlangen omtrent het moederschap en borstvoeding bespreken. Wat hierin nu in de weg staat en we bespreken welk traject het beste bij jullie past om jouw doelen te behalen. 

Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik geef je oprecht advies. Ook als ik denk dat ik geen passend aanbod voor je heb.

Zodat jij na dit gesprek precies weet wat je volgende stappen zijn.

Amigu di oyevar draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders