Borstvoeding community - Amigu di oyevar

borstvoeding community

Altijd steun, verbinding met gelijkgestemden

Een veilige, besloten groep waar je in verbinding bent met andere moeders die borstvoeding geven. Waar je ervaringen kan delen, steun kan krijgen/ geven, successen kan vieren en jouw vragen kan stellen.

Amigu di Oyevar-8
Ontwerp zonder titel

Je geeft borstvoeding, precies zoals je wilt.

Maar regelmatig zit met je met vragen. Zoals: hoe weet ik nou of mijn kindje genoeg krijgt? Hoe combineer ik het beste hapjes met de borst? Mijn kindje is steeds afgeleid, hoe ga ik hier mee om? Hoe doe ik dat met kolven? Je kent weinig andere moeders die borstvoeding geven en in het zelfde schuitje zitten.

Soms weet je niet waar je je vragen moet stellen, je googled je suf. Je begint aan jezelf te twijfelen en je voelt je alleen. Je doet het zelf maar je hoeft het niet alleen te doen. 

0 +
vrouwen geholpen
0 +
jaar ervaring
0
uur ervaring voor IBCLC

Als mama weet ik hoe belangrijk het is om je gesteund te voelen

En hoe fijn het is je te omringen met likeminded mensen. 

Het is mijn missie om een veilige plek te creeren waar jij terecht kan met al je vragen, en je gesteund voelt zodat je kan borstvoeden op jouw manier. 

 

Meer dan 100 moeders gingen je voor

We hebben er een paar reviews uitgepakt
5/5

Ik wilde een andere start als met de eerste en dat heb ik bereikt. Masha danki voor al je adviezen en het bijstaan.
Esther

En, om dit vertrouwen extra kracht bij te zetten, vraag ik hulp aan een lactatiekundige. Ik deel mijn inzichten, visie en vragen. En wat ik diep van binnen al wist en voelde, bevestigde zij. @amigudioyevar ❤❤blij met jou!
Kim
Het gaat een stuk beter! L is met name wat tevredener en lacht ook af en toe. Soms slaapt hij zelf iets langer dan 40min, waardoor er automatisch wat meer tijd tussen de voedingen en drinkt hij wat beter. Super danki voor je hulp!
Elke

Dit kan je verwachten als je lid word van de community

Verbinden

Een veilige online plek waar je in verbinding komt met gelijkgestemde mama’s. je verhaal kwijt kan, steun kan krijgen van andere mama’s. Je vragen kan stellen. 

Toegang tot hulp van lactatiekundige

Stel al je vragen en binnen 24uur zal ik ze beantwoorden. Als lactatiekundige heb ik enorm veel informatie, kennis en ervaring voor je. Je krijgt geen algemeen advies maar advies op maat. 

Successen vieren

Elke week staan we stil bij de successen die we hebben behaald. Omtrent borstvoeding, het ouderschap, mijlpalen van jouw kindje. 

Doe de eerste maand mee voor $11,- en daarna $33,- per maand. 

Veelgestelde vragen

De community is geschikt voor vrouwen die borstvoeding geven, in iedere fase van hun borstvoedingsavontuur. Wanneer je regelmatig met vragen zit en niet direct iemand hebt, bij wie je deze vragen kan stellen. Ook als je zwanger bent, kan het fijn zijn om alvast sfeer te proeven en te verbinden met andere moeders.

Voor nu kan je instappen op de 1e of de 15e van de maand. 

De community is een besloten facebookgroep. Je hebt dus een facebook account nodig. 

Zeker. Je kan vragen stellen aan de andere mama's maar ook ik zal dagelijks een moment nemen om vragen in de community te beantwoorden.

Natuurlijk kan dat. Als jij je daar goed voelt om je vragen te stellen, vooral doen. Mijn ervaring is alleen dat die gratis online forums soms wat te massaal en groot zijn. En vaak zijn de adviezen algemeen. Mijn doel is ook binnen de borstvoedingscommunity zoveel mogelijk advies op maat te geven. 

Heb je toch nog een vraag en staat deze er niet bij? Dan kan je die stellen via info@amigudioyevar.com 

Amigu di oyevar draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders