Eerste hulp bij borstvoeding 1:1 maand traject - Amigu di oyevar

Daar is je kindje eindelijk en je bent vastberaden borstvoeding te geven

De beste start voor jouw baby. Wanneer borstvoeding goed loopt, draagt borstvoeding geven bij aan de hechting met je kindje, kan jij genieten van de magische momenten tussen jou en je kindje en voedt je vanuit vertrouwen in jezelf en in jouw kindje. 

Maar wat als dat NOG niet zo is? 

Al meer dan 100 vrouwen geholpen

Amigu di Oyevar

eerste hulp bij borstvoeding 1:1 maandtraject

Weer zelfverzekerd in verbinding met je kindje.

Je hebt je 9 maanden voorbereid op de komst van jouw kindje en eindelijk is jouw kindje daar. Je bent vastberaden om borstvoeding te geven. Maar het voeden aan de borst doet pijn, of je ervaart veel stress rondom het voeden, je voelt je onzeker en hebt een heleboel vragen. 

 

Hoe weet je dat het goed gaat? Je vraagt je af of het mogelijk gaat zijn voor jou. En het lukt je nog niet om op je eigen moederinstinct te vertrouwen. Je kan niets met adviezen als op formula word je kindje ook groot, of je werkt zo hard, vraag je niet te veel van jezelf? 

Er is elke maand maar beperkt plek, dus wil je zeker zijn van een plekje, meld je dan snel aan. 

De natuur heeft het zo geregeld..

dat JIJ dit kan lieve mama..

samen met jouw kindje.

95% van de vrouwen kan borstvoeding geven.

 

Maar je moet het wel leren.

 

Borstvoeding geven is een aangeboren vermogen, maar een aangeleerde vaardigheid. Net als lopen. Iets magisch tussen jou en je kindje. Een groot verlangen voor vele vrouwen maar ook spannend en echt niet iets wat altijd automatisch vanzelf gaat. Hoe weet je of je kindje voldoende melk binnenkrijgt? Hoe weet je dat het goed gaat? Hoe zorg je er dan voor dat het aanhappen geen pijn doet? En hoe moet het als je even niet bij je kindje kan zijn?

 

Borstvoeding geven is iets natuurlijks, dus dat moet toch gewoon lukken. Helaas wijst de praktijk anders uit. Borstvoeding is een natuurlijk proces maar een vaardigheid die je samen met je baby moet leren. Veel mensen vinden zichzelf expert en je krijgt verschillende adviezen van alle kanten. Je ziet door de bomen het bos niet meer, wat is nou het juiste advies? Verkeerde adviezen kunnen ervoor zorgen dat jouw borstvoedingsavontuur misgaat of zelfs stopt, eerder dan jij zou willen.

En dat is niet wat jij wil, jij bent vastberaden om borstvoeding te geven. 

Magische momenten

met je kleintje

Sluit je baby in je armen en met vertrouwen in jezelf en in je kindje, en geniet van jullie magische borstvoedingsmomentjes zodat jouw borstvoedingsavontuur een succes wordt.

Je voelt je zeker over borstvoeding geven. Je kan genieten van die magische momenten tussen jou en je baby. Je voelt dat je het goed doet als moeder. Je voelt je trots dat jouw lichaam melk kan maken en je kindje kan laten groeien, je voelt je een power vrouw. Je ervaart rust, vertrouwen en voelt je krachtig in je lijf.

 

Helaas is dit niet vanzelfsprekend en stoppen veel moeders eerder dan zij zelf zouden willen. Met ontzettend veel passie en ervaring help ik aanstaande moeders met deze magische momenten.

dat is waarvoor ik het doe

zijn de volgende punten
herkenbaar voor jou?

Zorgeloos borstvoeding geven

en echte verbinding maken met je baby

Je wilt zorgeloos borstvoeding geven, je zeker voelen over dat je het beste aan je kindje geeft en zeker weten dat het goed gaat. Je wilt groeien als mens en in jouw nieuwe rol als moeder.

 

Je wilt het op jouw manier doen.

Er is zoveel informatie. Je krijgt zoveel advies. En elk advies zegt wat anders. Wat is nou het juiste? Je ziet door de bomen het bos niet meer. Je raakt er gestresst van. Misschien heb je ook het gevoel dat vanuit de samenleving wordt verwacht dat jij het gewoon kan. Want je bent een vrouw, je hebt een kind gebaard, en je hebt borsten.

 

Maar zo is niet hoe het werkt. Hoe weet je hoe je iets moet doen als je het nog nooit gedaan hebt, en eigenlijk ook bijna niet om je heen ziet. Je hoeft het niet alleen te doen, ik ben er voor je om het samen te doen.

stel je eens voor..
dat het anders kan..

Geef je baby en jezelf

de beste start mogelijk met vertrouwen in borstvoeding

Mijn werkwijze

Om te zorgen dat ook jij zorgeloos kunt borstvoeden

Borstvoeding geven is een proces, en dat proces word beïnvloed door meerdere factoren. Factoren bij jou als mama, bij jouw kindje, bij de omgeving. Ik vind het dan ook heel belangrijk om holistisch te kijken. 

Vaak willen we dat iets direct opgelost kan worden, maar in de praktijk merk ik vaak dat het anders gaat. En dat het tijd en veel oefenen kost. En hoe belangrijk het daarom is om de juiste steun te hebben. 

Daarom geloof ik niet in een eenmalig consult en bied ik alleen een maandtraject aan. Waarin ik jou train en coach in een van de belangrijkste fase van je leven en dat van je kindje. 

We gaan samen onderzoeken waarom het nog niet loopt zoals je zou willen. We onderzoeken alle opties om het te verbeteren en maken een plan op maat voor jou en je kindje. Zodat jij jouw borstvoedingsdoelen kan behalen.

Terwijl jij met je kindje gaat oefenen met het plan op maat, ben ik beschikbaar voor je. Tussendoor kan je je vragen stellen. Juist op de momenten dat je zelf aan de slag gaat, krijg je vragen en ben ik er voor je. 

We evalueren, stellen het plan bij en vieren jullie succes. 

Wat houdt het traject in?

In 7 stappen succes met borstvoeding

Intake

Samen onderzoeken we wat de reden is dat voeden nog niet gaat zoals jullie willen. 

plan op maat

We maken een plan op maat om jouw borstvoedingsdoelen te behalen. En stellen deze zo nodig bij. 

3 video sessies

Intake, evaluatie en afsluitend gesprek vanuit de comfort van je eigen huis

ik ben er voor je

Tussen de sessies door beschikbaar voor jou via app. De vragen komen juist wanneer je aan het oefenen bent. 

1 maand ondersteuning

Een maand lang ondersteuning op maat. Je doet het zelf maar hoeft het niet alleen te doen. 

community met andere cliënten

Je bent niet alleen. Maak verbinding met andere (aanstaande) moeders.

optie om ondersteuning te verlengen

Wil je graag meer begeleiding? Verlengen na dit traject is mogelijk. 

Al overtuigd dat dit werkt voor jou?

Dan kun je jezelf via onderstaande knop direct aanmelden.

Meer dan 100 moeders gingen je voor

We hebben er 4 reviews uitgepakt van Social Media

5/5

Marielle heeft me heel goed geholpen. Toen mijn kolf kapot ging en ik met enige haast op zoek was naar een nieuwe heeft ze meteen tijd voor me gemaakt. Ik heb een kolfconsult bij Mariëlle gedaan en uiteindelijk een kolf bij haar gekocht die beter mij me past en het kolven voor mij minder belastend maakt. Ik kan er dus weer even tegenaan! Nogmaals dank Marielle.

Marielle is een heel vriendelijk en fijn persoon. Ze komt bij je thuis voor een consult. Ze neemt de tijd voor je en luistert goed naar je verhaal en vragen over borstvoeding. Ze heeft mij enorm geholpen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Zonder de hulp van Marielle was ik waarschijnlijk gestopt met borstvoeding geven en nu toch weer 4+ maanden and counting! Als je graag borstvoeding wilt geven en het verloopt niet zoals je graag zou willen dan raad ik je ten zeerste aan om de hulp van Marielle in te schakelen.

Ik ben zeer dankbaar dat ik het advies van een vriendin van mij heb genomen om Marielle te benaderen voor een consult ivm borstvoeding. Marielle is een hele aardige persoon en weet wat ze doet. Tijdens het consult neemt ze echt haar tijd om de situatie goed te begrijpen om haar advies en passende tips te kunnen geven. Daarna blijft ze ook pending over de voortgang en biedt haar hulp / steun waarnodig. Nogmaals bedankt Marielle, jouw hulp heeft mij zeker enorm geholpen met het voeden van mijn babytje🥰❤️

Mi a eksperensia ku e servisio ta hopi lihé i ta bini
te kaminda kubo ta. I ku ora mi manda un app ku
kualke pregunta mesora mita haña un kontesta òf
un advies. I lokual mi a echt haña bon ta ku
despues di mi konsulta ku mi ta haña un app pa
chèk kon a sigi kumi ta super great!

In de media

Spotify

Luister mee

Benieuwd naar onderwerpen rondom borstvoeding. Abboneer je dan vrijblijvend op mijn Spotify account.

Media

Publicaties

In de media voor NTR Caribisch netwerk over ''tijd om taboe over borstvoeding te doorbreken''.

0 +
vrouwen geholpen
0 +
jaar ervaring
0
uur ervaring voor IBCLC

Over mij

Hi, ik ben Mariëlle

Mijn naam is Mariëlle, mama van Isabella (2016) en Luna (2021) en getrouwd met Alejandro. We wonen op Bonaire. Ik heb een passie voor borstvoeding die is ontstaan sinds ik zelf moeder ben. Isabella heeft tot ergens 3 jaar bij mij gedronken en Luna drinkt nog graag borstvoeding.

Van oorsprong ben ik opgeleid als verpleegkundige en sinds 2020 ook als lactatiekundige. Sinds 2019 ben ik vrijwilliger bij kenniscentrum borstvoeding Sinds januari 2023 ben ik officieel IBCLC.  Sinds 2020 heb ik mijn lactatiekundige praktijk Amigu di Óyevar opgezet.
Per 1 januari 2024 focus ik mij volledig op borstvoeding en mijn praktijk.
 

Mijn missie is om moeders de steun te bieden die ze nodig hebben, in hun eigen kracht te zetten en te helpen bij hun borstvoedingsdoelen.

Zowel online als in real life op Bonaire. 

 

Ik zet jou in je kracht als moeder, werk zo veel mogelijk hands off, je moet het ten slotte ook kunnen als ik er niet bij ben. 

Anderen omschrijven mij als gepassioneerd,

groot verantwoordelijkheidsgevoel, betrokken, beschikbaar, zorgzaam, geduldig, eerlijk en direct, iemand die de ander ziet en in haar kracht zet. Als iemand die ervoor gaat.

 

Het is mijn passie om mama’s te helpen en daarmee bij te dragen aan een goede start voor hun baby. 

Mijn passie is borstvoeding en verbinding. Als je ervoor kiest om je te laten begeleiden door mij dan geef ik mezelf 120%. Ik zie jou, sta naast jou en zal je helpen. Ik zet jou in je kracht. Ik geef je eerlijke informatie zodat jij een weloverwogen beslissing kan nemen over hoe je je kindje voedt. Jij maakt keuzes. En ik steun deze zolang dat voor mij ook goed voelt. Als ervaringsdeskundige kan ik me in jouw verplaatsen omdat ik ook ruime ervaring heb met borstvoeding geven en nu Luna nog voedt.

Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben ontzettend betrokken, geduldig, enthousiast, eerlijk en oprecht. Ik ben jouw persoonlijke cheerleader als het gaat om jouw borstvoedingsavontuur.

Ik ben er trots op dat ik van moeders terugkrijg; zonder jouw hulp was ik allang gestopt met borstvoeden. Heel vaak wordt de schuld van problemen, moeilijkheden of klachten bij borstvoeding gelegd, maar het voelt soms helemaal niet goed voor mama om te stoppen. Ik ben er trots op dat ik er voor mama’s mag zijn, mag mee denken, ze mij hun vertrouwen geven, ze weer in hun kracht mag zetten, ze eerlijke informatie over borstvoeding mag geven. Zodat mama’s voeden zolang zij en hun kindje dat willen.

Veelgestelde vragen

Dit is een online traject vanuit de comfort van je eigen huis en geschikt voor vrouwen, die vastberaden zijn om  borstvoeding te geven maar waarbij het nog niet loopt zoals zij zouden willen. 

 

Dit traject is niet voor jouw

  • als je denkt dat borstvoeding geven vanzelf gaat.
  • als er een mondonderzoek nodig is. 
  • Als je niet bereid bent om in jezelf en jouw borstvoedingsavontuur te investeren.

Ja zeker, stuur me een bericht dan maken we afspraken om in delen te betalen.

Ja zeker, je krijgt bij het eerste hulp bij borstvoeding 1:1 maand traject ook een maand toegang tot de amigu di oyevar borstvoeding community met mijn andere clienten erbij. Je kan ervaringen uitwisselen en elkaar vragen stellen.

Ja ik ben bereikbaar via app voor vragen. En zal binnen een dag reageren.

Als lactatiekundige probeer ik altijd zoveel mogelijk hands off te werken. Het moet ten slotte ook nog lukken als ik er niet bij ben. Dit maakt dat ik je ook via video aanwijzingen kan geven om bijv een houding te veranderen. Daarnaast gaat het veelal om jouw in je eigen kracht te zetten. En je weer op je moeder gevoel te laten vertrouwen. Borstvoeding is zoveel meer dan alleen het technische stukje van aanleggen. 

Mochten er aanwijzingen zijn dat er mondonderzoek nodig is, of ander lichamelijk onderzoek dan zal ik altijd een face to face consult aanraden, of doorverwijzen naar een andere hulpverlener.  

Contact en aanmelden

Twijfel je nog of het eerste hulp bij borstvoeding 1:1 maandtraject iets voor je is, meld je aan voor een kennismaking.

Amigu di oyevar draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders